Niinhän se tahtoo olla, että alkaa muokkautua arjen rutiinit ihan samanlaisiksi. Ehkä ne juur sen takia onkin rutiineja. En sitten tiedä, kaipaisinko jotain äksöniä vai mitä, mutta laiskottaa ainakin pirusti, en siis viitsisi tehdä yhtään mitään. Koulussa käyminen verottaa, varsinkin keskiviikkoisin ja torstaisin, kun on 9 tunnin päiviä. Sit perjantaina jo oottaa että kello löisi niin paljon että pääsis huilaan kotiin ja sit ku pääsee kotiin, alkaa huilaaminen, ajatuksena kuitenkin se, että pitäis siivota, ihan niinkuin joka viikonloppu jos vain kotona ollaan, eikä yhtään anoppilassani.

Tänä aamuna herätessäni tuo sama sormien vaiva oli jälleen läsnä. Turvoksissa ja kipeät. Turvotus on nyt hieman laskenut, mutta jonkinlaista kipua on havaittavissa peukaloissa. Syvää ihmetystä herättää se, että aviomiehelläni on peukalot aina levon jälkeen sijoiltaan, mulla ne ei oo sijoiltaan, mutta kipeät ja jäykät. Siis sen syvän ihmetyksen aiheuttaa se, että melkolailla samanlaisista vaivoista kärsimme molemmat. Kai se on sitten tosiaan niin, että avioliitossa pitää jakaa ihan kaikki, sairauksista lähtien. Että kun toisella puolisolla on reumaattisia vaivoja, niitä vähän annetaan toisellekin puolisolle, että voisivat sitten ymmärtää toisiaan paremmin. Tai jotain. Ei kyllä toimi kaikissa avioliitoissa, kun niitä erojakin on suurinpiirtein joka toisella parilla.

Tänään tuntuu olevan sellainen päivä, ettei mikään oikein jaksaisi innostaa, tekisi vaan mieli mennä peiton alle ja pysyä siellä. Armas mieheni touhuaa jotain siivouksen esivalmisteluja, mut mä vaan jumitan tässä koneella. Yhtään ei huvittais tiskata tai imuroida. Oikeestaan ottaa päähän että pitäis tehä jotain, en jaksa.  Valivali.

Suunnattoman ärsyttävää on myös se, että soi päässä päivästä toiseen sama laulu. Ei siinä mitään, siinä on ihan hauskat sanat, mutta alkaa jo ärsyttää kun tuntuu ihan ripiitillä soivan sama kipale...Päättymättömällä kasetilla siis.

Joopa joo. Ei sitte antanu Hetilainaa.fi mulle lainaa. Kova rahan tarve olis, pitäs hankkia kaikkia työkaluja että vois käynnistää firman toiminnan. Puusta enimmäkseen tehään mieheni kanssa kaikkia esineitä. Mä oon tehny niitä magneetteja, joiden kuviakin taitaa tuolla jossain olla. Ja onhan niitä muitakin esineitä tullut tehtyä, elukoita pääasiassa.
Ja se starttiraha. Olin jo ihan varma että saisin sen, mutta yrityksen perustajan opas tyrmäs senkin ajatuksen; starttirahaa ei voi saada jos saa samanaikaisesti opintotukilain mukaista opintorahaa. Että se siitä. Rikollistahan se on opiskelijan tienata ylimäärästä tässä maassa. On se niin väärin!

Ny nukkuun aamupäivän päikkäreille. Paipai.