On se vaan niin mahtavaa viettää kotona seuraavat puol toista viikkoa! Kävin ma-aamuna koulun terkalle näyttämässä sitä leikkaushaavaa ja sekin sano että tulehtunuthan tuo on, menepä opiskelijaterveydenhuollon lääkärille sitä näyttään. Minäpä menin, tuomio oli se tulehdus, mitä Hatanpään päivystyksen lääkäri ei suostunut myöntämään, apteekista hain antiloopit ja tulin himaan saikkulapun kanssa. Eli käytännössä kouluun meen sitten vasta 4.12., kun tuo työharjoittelu pukkaa tossa 9.10. päälle!

Juu, nyt kun ei tota oikeeta kättä saa kauheesti revitellä, niin aattelin ilahduttaa itseäni sit ostamalla lankaa ja jos saisin aikasex käsineet tai tumput tai jotkut. Kauheesti vaan väsyttää ja tiedän jo valmiiksi, että kun ensimmäisen käsineen oon saanu valmiix, kyllästyttää jo tehä sitä toista. Sukkien kanssa on aina sama homma, ei millään huvittas tehä kahta sukkaa, varsinki ku niiden soisi olevan samanlaiset ja -kokoset...

Juu niitä joulukorttejakin tosiaan pitäs alkaa jo tekeen, että sais kaupaxkin niitä, ja kaikkee muuta, kun saadaan kirpparipöytä täs lähiaikoina. Kirpparille menevistä kyllä suurin osa on jotain mun vaatteita, mitä en enää pidä, ja niitähän tunnetusti aina löytyy ja paljon!

Juu kai mä alan nyt niitä käsineitä värkkään, ennenku into taas sammuu...Mui.