...ja nopeasti menikin.
Viimeinen sairauslomapäiväkin vielä kaikenlisäx, huomenna sitä pitää sitten jo mennä taas kouluun. Kurjuuksien kurjuus! Kokeetkin tietenkin huomenna, ja kuvitellahan voisi, että olisin saikkuni käyttänyt hyödyllisesti lukemiseen...kaikkea muuta! Tänään oon yrittänyt hieman lukea, ja eihän tuossa nyt ole kuin 23 sivua luettavaa. Ei vain jaksais keskittyä siihen, ei sitten millään! Aihekin on mitä miellyttävin, eläinten teurastus... jotensakaan ei huvittaisi ajatella sitä itse teurastusta, mutta sekin kuuluu tietää miten se tehdään oikein ettei eläin kärsi.

Eilinen päivä (sunnuntai) olikin varsin mielenkiintoinen. Tupakit loppui heti aamusta, ja piti kolmen kilometrin päähän lähteä osteleen. Autolla tietenkin. Kotiovelta parkkipaikalle on ehkä 100 metriä, ja mulla kun on perheen ainoa ajokortti, minä tietenkin menin kuskin puolen ovelle todetakseni vain että mitäs kummaa, tämähän on rakosellaan. Katse naulautui repsikan penkille, missä oli koko hanskalokeron sisältö hujan hajan. Siellä oli siis joku idiootti käynyt penkomassa paikkoja. Oli kuin hidastetussa filmissä kun mietin mitäs nyt pitäis tehdä. no soittaa polliisisedälle. Jaa, ja kännykin on kotona. Ei kun hakemaan, ja katsastamaan onko jotakin viety vai ei. Yllätyksekseni totesin että ei mitään oltu viety, cd-soitin etupaneeleineen oli paikallaan, mora ei ollut kelvannut, ei myöskään cd-levyt. Tuhkakupille oli jotain yritetty tehdä, ja takahattuhyllyltä kaiuttimia tutkailtu. Polliisisetä kehotti menemään Sorille tekeen rikosilmotuksen.
Niinhän me sit ukkoni kanssa lähdettiin kohti Soria (=Tampereen poliisilaitos), haettiin tietenkin tupakkia ensin Lahdenperänkadun Shelliltä. Päivystyksessä eräs sinivuokko ohjas meitin kakkoskerrokseen ja siellä sit tuli toinen tinanappi vihellellen kutsuen mut huoneeseensa. Siinä sit poliisi kuulusteli mua ja jotenkin siinä kaiken sen hämmästyksen keskellä sanoin sit ihan väärän auton rekisteritunnuksenkin...Tai oli se vähän sinne päin...Kyllä nolotti. Mutta tämä oli pientä ja vasta alkua...
Selvisi nimittäin että olin unohtanut maksaa autoveron...Se siellä tietokoneella suorastaan hohti ja loimusi, että AJOKIELLOSSA!!! Sepä vasta nolottikin kun vasta olin kehunut ajelleeni juurikin samaisella autolla poliisiasemalle...Onneksi tämä poliisisetä oli ymmärtäväinen ja sanoi että saan ajaa auton kotipihaani, mutta vero pitää maksaa sitten heti. Muuten ei ajella. Nöyristelin ja kumartelin siinä kuin mikäkin kiltti naapurintyttö, sain tekemäni rikosilmoituksen käteeni ja herra poliisi saattoi mut vielä hissillekin.

Tänään sit jo rikoin lakia, ja ajelin autolla parin kilsan päähän maksamaan sen autoveron. Nyt on esittää kuitti siitä jos joku konstaapeli mut pysäyttää ja väittää että Opelix on ajokiellossa. Kuulemma kestää se päivitys niiden koneille mahollisesti jopa viikkoja.

Tässä ehtoolla ollaankin sitten laitettu tuota meidän pientä pihaa syysasentoon, pensasaidat meni hakkeeksi, ja lauta-aitaa siirrettiin hiukan yleiseen pihaan päin. Armaani tuolla vielä touhuaa jotain tälläkin hetkellä, vaikka pimeys on laskeutunut jo.
Sitä lauta-aitaa hioin appiukon "hiirikoneella", ja aloin maalaamaan valkoiseksi. Valkoinenhan se oli jo ennestään, mutta hyvin kulunut ja maali lohkeillut. Siinä maalatessani huomasin pienen siilin tuijottavan mua, kai se mietti että mistä kummasta tämä kamala haju tulee, maali nimittäin lemusi tolkuttomasti! Hyh.

Jaa, kaipa sitä pitää alkaa iltatoimia tekemään, että pääsen harrastamaan lempiharrastustani, eli nukkumista! Palailen aasiaan taas. Kuulemiin.