Joo, tapahtuuhan meikäläiselle jotain uuttakin. Tavallaan.
Kävin sairaanhoitajalla tänään, kun edelleen on noi sormien nivelet jäykät ja kipeet. Sain sit lähes kuukausi sitten antamani verikokeiden tuloksetkin. TULEHDUSTULEHDUS! Reuma-arvot korkeella. Mahtihomma. Mitähän mä sit "isona" alan tekeen kun käsillä tekeminen tuskin onnistuu...

Mutta kun tuosta jonottamisesta olen jo hieman jotain maininnut edellisissä purnauksissani, jatketaan hieman samalla linjalla.
Menin tosiaan Hatanpään lääkäriasemalle tänään aamulla, olin siellä 9.30. Sinne ei tarvi aikaa varata, senkun menee vaan. No, onhan toki hieman erheellisesti sanottu, ettei tarvi aikaa varata, kyllä todellakin tarvii varata aikaa, OMAA aikaa. Ja runsaasti! Kymmenen tienoilla kävin ulkona tupakilla, kun tuntui se jonotus venyvän. Ihmisiä tuli ja meni, ja 10.45 menin jonottaan ilmottautumisluukulle, kysyäkseni että mikä hitto maksaa! En ehtinyt kysyä luukulla mitään, kun jo kuulin yllätyksekseni omaa nimeäni huudettavan. Ohhoh, ällistys oli suuri! Sairaanhoitajatar näytti onnex kovin huumorintajuselta, joten uskalsin kysyä siltä että aakkosjärjestyksessäkö täällä sisään pääsee...Ylipää-sukunimellä varustettuna voi kuvitella helposti mihin sijottuu aakkosjärjestyksen mukaan.

En tiijä onko lorvikatarri iskeny vai depressio jälleen, v*tuttaa ja ärsyttää lähes tulkoon kaikki asiat. Ulosottosetäkin lähestyi kirjeellä mua, tai siis jopa kahdella kirjeellä! Tipahdin kyydistä kun ilmoittivat että pääoman olen maksanut, mutta ne korot, ne korot. Eli kumpikin kirje oli summaltaan 5 euroa. Minkähän ihmeen pääoman, kysyn vaan! En oo ulosottosedälle mitään maksellut vuosiin, ja tämä toimeksiantajakin oli sen verran tuore tapaus että emmää-ymmärrä-mistään-mitään.

Mun ja aviomieheni hallussa on ollut viime joulukuusta asti taloyhtiön ns. huoltoavain, millä pääsee saunaan, kerhohuoneelle ja verstaalle. Näitä avaimia ei ihan joka asukkaalla olekaan, naapurinrouvalla on, kun on talon "alkuasukas" ja talonmies-korttelipoliisilla on myös. Meille moinen avain annettiin kun viime vuoden joulukuussa meillä tehtiin paskahuussiin remontti homevaurioiden ja kosteuden takia, ja pitihän meidän jossain päästä käymään kakalla ja ruiskussa.
Ja niiden remontintekijöiden piti viedä se avain takaisinkin kun remontti oli valmis, mutta avain vain jäi meille.
No tänään sitten kiinteistöhuolto tai mikä lie, lähestyi meitä kirjeitse. "Saamieni tietojen mukaan teillä on hallussanne taloyhtiön huoltoavain..." alkoi tämä kirje. Ensimmäisenä tuli vaan mieleen että kukakohan verhonheiluttaja-kyttääjä sitä taas on kateellisena mennyt kielimään. " Joo sillä nuorella parilla on yleisavain, ne käy tuolla verstaalla, mikä on kaikille asukkaille tarkoitettu, ne käy siellä niin ja jotain ne siellä työstää, kyllä se on nyt niin väärin, pitää se avain saada niiltä nyt kyllä pois!". No juu kyllähän siitä on ollut eittämättä etua että semmoinen avain on, ei tarvitse aina naapurinrouvaa kytätä että milloinkahan se on kotona ja lainaisiko se avainta että pääsee toteuttaan höyläpenkin kanssa itseään.

Tänäänkin oon aatellu tehdä kaikkea hyödyllistä. Luokkakamulle, tai sen tuleville hiirille tein tikarappuset, ja seuraava projekti onkin sit tehdä oksista kehyksiä. Näin yhen sellasen ja ideoin siitä sit omanlaiseni! Joten lähdenpä tästä kaataan lähimettää! Adjö!